Blog

Blijf via deze blog op de hoogte over nieuwigheiden omtrent RealSmart, digitale trends, actueel topics en zoveel meer.

Opleidingen en roadshows 2019: schrijf je nu in!

Meer dan 350 vastgoedkantoren hebben zich ondertussen geregistreerd om gebruik te maken van RealSmart, dé software voor de vastgoedmakelaar van morgen. Inmiddels is de pilootfase met enkele kantoren opgestart. Zoals aangekondigd op het Vastgoedcongres rollen we de applicatie geleidelijk aan uit begin 2019.

Vanaf 14 januari ’19 mag je concreet nieuws verwachten. We vragen je dus nog even geduld, maar laten je in elk geval snel weten wanneer jouw toegang tot RealSmart geactiveerd wordt.

Schrijf je nu reeds in voor onze opleidingen en roadshows:
Lees meer
Digitale trends

Net gelanceerd en het nieuws staat al online in Trends-Knack

Binnenkort krijgt u van uw vastgoedmakelaar niet alleen de sleutel van uw nieuwe woonst, maar geeft hij u ook een digitale sleutel voor de toegang tot uw persoonlijk vastgoeddossier. De vastgoedmakelaars werken ook aan een tool die discriminatie op huurmarkt moet bemoeilijken.

”Minder bricks, meer clicks, dat is de toekomst van de vastgoedmakelaars”, zegt Kristophe Thijs, communicatiedirecteur bij de makelaarsvereniging CIB. Drie jaar geleden nodigde CIB de internetpionier Jo Caudron uit als keynotespreker op haar jaarlijkse congres. Caudron schetste een beeld van de mogelijkheden en uitdagingen van digitalisering voor de vastgoedsector. “We hebben vervolgens de daad bij het woord gevoegd”, zegt Kristophe Thijs. “We zijn met Jo Caudron en zijn bedrijf Duval Union om de tafel gaan zitten om op het terrein ook concrete stappen te zetten. We hebben enkele digitale werven gedefinieerd en opgestart.”

Meer info: http://www.cibweb.be/nieuws/uw-vastgoedmakelaar-digitaliseert

Lees meer
Digitale trends, Open Data, Overheid

Primeur: Lancering RealSmart

Primeur! RealSmart wordt gelanceerd tijdens het jaarlijkse vastgoedcongres in Antwerpen op 30/11/2018

Lees meer
Digitale trends