Deze brower is niet compatibel met RealSmart. Gebruik een andere browser om onze website te kunnen gebruiken.

Binnenkort enkel nog slimme gebouwen in je portefeuille als syndicus? Ontdek Smart Property Manager!

Binnenkort enkel nog slimme gebouwen in je portefeuille als syndicus? Ontdek Smart Property Manager!

CIB Vlaanderen kondigde het al aan op het voorbije Vastgoedcongres: de syndicus heeft nood aan slimme automatisering om efficiënter én rendabeler te werken. De Smart Property Manager is een innovatieve oplossing die voortaan het repetitieve werk optimaliseert en de communicatie met bewoners stroomlijnt. Een slim telefoonsysteem laat de beller toe in een taal naar keuze de syndicus op de hoogte te brengen van actuele problemen in het gebouw, of een melding te registreren. Omgekeerd kan de syndicus van zijn kant de bewoners collectief informeren over de status van meldingen. Alles wordt via artificiële intelligentie omgezet van tekst naar speech.

De syndicus behoudt het overzicht via gecentraliseerd beheer en stuurt al zijn gebouwen optimaal aan. Efficiënter werken, een vlotte service naar de bewoner, én betere data-inzichten.

Het project komt er in samenwerking met partner Proximus en wordt in maart in pilootfase gelanceerd. Een handvol geselecteerde pilootgebruikers hebben alvast in primeur hun eerste gebouwen aangesloten op het slimme telefoonsysteem dat inwoners en eigenaars voortaan 24/7 bijstaat.

Ben je CIB-lid en kandidaat om mee te werken aan de pilootfase? Laat het ons weten op spm@realsmart.be

Digitale trends