fbpx
Deze brower is niet compatibel met RealSmart. Gebruik een andere browser om onze website te kunnen gebruiken.

RealSmart, dé software voor de vastgoedmakelaar van morgen

Een intelligente oplossing voor jouw dossieropbouw en -beheer

Klantenportaal
Vastgoeddossier

Intelligente en automatische dossieropbouw, smart contracts die je digitaal ondertekent, klantenrelaties the next level, …

Met RealSmart start de digitale transformatie van jouw vastgoedkantoor vandaag.

CentraleApplicatie

Eén platform

Eén platform dat al jouw attesten en dossierstukken beheert en zelfs automatisch opvraagt. RealSmart is gekoppeld aan talrijke overheidsdatabanken op federaal, gewestelijk en lokaal niveau. Aangevuld met klantenbeheer, dossierbeheer, taakbeheer en automatische opmaak van documenten.

CentraleApplicatie

Automatisatie

RealSmart ondersteunt jouw workflow op een slimme manier en zorgt voor juridisch onderbouwde verkoop- en verhuurdossiers, verrijkt met interessante informatie en attesten verzameld uit talrijke overheidsdatabanken. Doorgedreven automatisatie voor de vastgoedmakelaar.

CentraleApplicatie

Modeldocumenten

Eén van jouw belangrijkste verantwoordelijkheden is zorgen dat de dossiers juridisch correct en sluitend opgesteld worden. Maar wetgeving wijzigt. Daarom is het belangrijk dat je kan terugvallen op de meest actuele versie van modeldocumenten. RealSmart zorgt voor up-to-date contracten dankzij de samenwerking met CIB Vlaanderen.

Dossiersoftware

Single point of entry

Niets vervelender dan meerdere malen dezelfde data invoeren. Met RealSmart voer je één keer de basisgegevens in. De aanvraag van allerhande attesten zoals Kadaster, Recht van voorkoop, Overstromingsgevaar, Erfgoed, Vastgoed Informatie Vlaanderen etc gebeuren daarna automatisch. Dat is automatisatie.

Lees meer
Dossiersoftware

Authentieke bronnen

RealSmart werkt met authentieke bronnen waardoor data uniek en rechtsgeldig is. Zo ben je ook 100% zeker over de authenticiteit en correctheid van je dossierstukken.

Lees meer
Dossiersoftware

Slimme contracten

Diverse regelgeving heeft ervoor gezorgd dat er verschillende modellen zijn van vastgoedcontracten zoals de bemiddelingsopdracht en de verkoopovereenkomst. In RealSmart wordt steeds het juiste contract geselecteerd afhankelijk van de kenmerken van uw dossier.

Lees meer
Dossiersoftware

Versterk uw klantenbinding

Jouw klanten verwachten een actieve communicatie met hun vastgoedmakelaar. Ook daar helpt RealSmart je dankzij een uitgekiend notificatiesysteem. Laat je klanten met jou communiceren en omgekeerd, zodat je hen ten allen tijde op de hoogte kan houden van alle stappen in de transactie. Slim en gericht communiceren.

Lees meer
Alle functies opgelijst
Een mooi overzicht van alle functionaliteiten van RealSmart
database

Objecten, dossiers en contacten

Intelligente wizards begeleiden je bij de dossieropbouw, zodat je niets over het hoofd ziet. Waar mogelijk vervolledigt RealSmart automatisch je dossier, zonder dat je de controle verliest. Een krachtig platform dat ook voorzien is van een volwaardig contactenbeheer.

database

Smart Documents

RealSmart begeleidt je naar het juiste type document of contract, en zorgt ook voor de voorbereiding op basis van de gegevens waarover het beschikt. Nakijken, eventueel aanvullen per gepersonaliseerde info, en nadien delen met je klant.

Read More

database

MyHomeID

Geef jouw klant toegang tot zijn persoonlijk woningdossier. Deel documenten, communiceer me je klant en ondersteun het digitaal ondertekenen via E-ID. Handtekeningen zijn rechtsgeldig en de volledige transactie verloopt onder de strengste beveiliging.

"Dankzij RealSmart zorg ik als vastgoedmakelaar ervoor dat het verkoopdossier van de woningen van mijn klanten volledig en correct wordt samengesteld en beheerd. Een eenvoudige en betrouwbare software die ik niet meer zou kunnen missen!"

janJassogne

Cédric Larbie

Zaakvoerder Cédric Larbie vastgoed

"We hebben zonet onze eerste huurovereenkomst volledig digitaal afgehandeld via RealSmart, van ondertekening door beide partijen tot en met de registratie van het huurcontract bij FOD Financiën. Top dat we dit via RealSmart volledig digitaal kunnen afhandelen, en dat we een stuk efficiënter kunnen werken (geen dubbel invoer gegevens voor de registratie bijvoorbeeld). Bevestiging van registratie ontvingen we nog dezelfde dag! Top!"

janJassogne

Peter Bonhmme

Zaakvoerder West-Littoral

“Een prachtig innovatief werkinstrument voor de vastgoedmakelaar: gecentraliseerd beheer van alle dossierstukken, Smart Contracts, GIS-kaarten en een directe communicatie met de klant. De vastgoedmakelaar klaar voor morgen.”

janJassogne

Bart Van Der Schueren

Product Owner RealSmart

“Met RealSmart leggen we de basis voor de digitale transformatie van de vastgoedsector, en in het bijzonder voor onze CIB-leden. Efficiëntere werkprocessen, smart contracts en een verhoogde betrokkenheid van de klant vormen de basisconcepten van dit innovatieve platform.”

janJassogne

Stephan De Witte

Business Operation Manager CIB Vlaanderen

“RealSmart is één van onze belangrijkste realisaties van de voorbije tijd. Realsmart verzamelt een reeks krachtige en broodnodige oplossingen die de makelaar meteen op snelheid brengt met betrekking tot digitale transformatie. Meer dan ooit heeft de makelaar nood aan een sterke partner. Oris maakt deze rol waar."

janJassogne

Franky Deleu

CEO Oris

"RealSmart is de volgende logische stap in de automatisering van het vastgoedkantoor. Een betrouwbare tool die niet enkel verschillende aanvragen maar ook de noodzakelijke kennis om ze te interpreteren verzamelt. En dit in één handige oplossing. Snel aan te leren en een goede extra service voor de klant." .

janJassogne

Geoffrey Giët

Directeur Agence Rosseel